Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Meditation för nybörjare
Isbn: 978-91-7747-889-8
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Lina Molander

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Meditation för nybörjare

Meditation för nybörjare

 

Det här är en perfekt start för dig som vill prova på meditation men inte riktigt vet hur eller var du ska börja. Syftet med “Meditation för nybörjare” är att göra meditation tillgängligt för alla.

 

Du kommer under denna vägledda meditation att få tillgång till olika tekniker som du kan använda närhelst du önskar i framtiden. Tekniker så som medveten andning, spänd kontra avslappnad muskel och tillståndspåverkan genom visualisering. Det låter kanske avancerat. Men det är i själva verket tekniker som du använder dagligen på ett eller annat sätt. Oftast lägger du kanske bara märke till frånvaron av avslappningen, eller frånvaron av lugn och ro. Kanske tillhör du gruppen av människor som upplever stress i olika situationer. I såna fall så är det här en fin gåva att ge dig själv.

 

Lina Molander är utbildad INLPTA-certifierad NLP Business Master Practitioner och har under de senaste åren arbetat med förändringsprocesser och coachat hundratals människor till framgång i livet. Med sin positiva attityd och konfronterande förhållningssätt har hon blivit en omtyckt coach och meditationsförfattare som skapar förändring här och nu. Den förändringen som gör att du blir ledaren i ditt liv och skapar de resultat som du innerst inne längtar efter och drömmer om. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone