Jump to content
The library informs: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Cover for Meditation för nybörjare
Isbn: 978-91-7747-889-8
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology
Accessible since: June 2017
Narrator: Lina Molander
Length: {0} hours {1} minutes 23 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Meditation för nybörjare

Meditation för nybörjare

 

Det här är en perfekt start för dig som vill prova på meditation men inte riktigt vet hur eller var du ska börja. Syftet med “Meditation för nybörjare” är att göra meditation tillgängligt för alla.

 

Du kommer under denna vägledda meditation att få tillgång till olika tekniker som du kan använda närhelst du önskar i framtiden. Tekniker så som medveten andning, spänd kontra avslappnad muskel och tillståndspåverkan genom visualisering. Det låter kanske avancerat. Men det är i själva verket tekniker som du använder dagligen på ett eller annat sätt. Oftast lägger du kanske bara märke till frånvaron av avslappningen, eller frånvaron av lugn och ro. Kanske tillhör du gruppen av människor som upplever stress i olika situationer. I såna fall så är det här en fin gåva att ge dig själv.

 

Lina Molander är utbildad INLPTA-certifierad NLP Business Master Practitioner och har under de senaste åren arbetat med förändringsprocesser och coachat hundratals människor till framgång i livet. Med sin positiva attityd och konfronterande förhållningssätt har hon blivit en omtyckt coach och meditationsförfattare som skapar förändring här och nu. Den förändringen som gör att du blir ledaren i ditt liv och skapar de resultat som du innerst inne längtar efter och drömmer om. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone