Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Frigör kraften! Med värdebaserat ledarskap
Isbn: 978-91-7577-370-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Pedagogik Psykologi
Tillgänglig sedan: januari 2017

E-bok | 28 dygns lånetid

Frigör kraften! Med värdebaserat ledarskap

ENGAGEMANG, ARBETSGLÄDJE OCH GEMENSAMMA MÅL Är det inte i ett sådant sammanhang vi alla vill vara? Och det bästa av allt är att det leder till ökad produktivitet, högre effektivitet och mer lönsamhet. Genom att växa och utveckla företaget genom ett mänskligt perspektiv blir ni en hållbar och framgångsrik aktör att räkna med framöver.

Madeleine Åsbrink och Björn Åsbrink har lång erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamheter och av att leda processer på individ- och gruppnivå. Genom att kombinera sitt kunnande har de tagit fram ett unikt sätt att arbeta med företagsutvecklingen. För att få ut maximal effekt av alla ansträngningar gäller det att både de mjuka och de hårda faktorerna är på plats. På ett enkelt och rättfram sätt beskriver de hur ni ska gå till väga för att lyckas.

Madeleine Åsbrink har lång vana att leda processer och av att arbeta med att skapa en sund och stark företagskultur. Hon är en sann inspiratör, professionell föreläsare, inspirerande utbildare och författare till sex böcker. Björn Åsbrink har över 20 års praktisk erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas med sina förändringsinitiativ. Han kombinerar sin spetskompetens inom verksamhetsutveckling med lång erfarenhet av att leda organisationer i förändring.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone