Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa
Isbn: 978-91-6391-828-5
Förlag: Stresspedagogiskt centrum i Varberg
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa

Stress är en oundviklig del av livet på gott och ont. Att bli sjuk av stress är däremot något som är mycket vanligare idag än för tidigare generationer.

På ett rättframt och åskådligt sätt kartläggs och förklaras mekanismerna bakom stress – biologiska, psykologiska och sociala – av beteendevetaren Joakim H Andersson. I boken ges också konkreta förslag och flera verktyg för att förhindra skadlig stress. 

De metoder som valts ut till boken har genom forskning visat sig vara särskilt effektiva vid stressrelaterade besvär. Praktiska övningar varvas med fakta om stress, kunskaper som ger möjlighet att steg för steg skapa större välbefinnande i vardagen. 

Stresshanteraren vänder sig kort sagt till dig som vill hantera din stress på ett bättre och mer hälsofrämjande sätt och är en vägledning i det långsiktiga arbetet med att hitta och motverka stressfaktorer och stärka din hälsa.

Det finns också möjlighet att komplettera e-boken Stresshanteraren med ljudboken "Stresshanteraren – avslappningsövningar och mental träning mot stress" (ISBN 978-91-639-1827-8).Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone