Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Att ta sig upp när man är nere; självhjälp vid depressioner
Isbn: 978-91-2713-698-4
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2014

E-bok | 28 dygns lånetid

Att ta sig upp när man är nere; självhjälp vid depressioner

DEPRESSIONER ÄR VANLIGA, så vanliga att de har kallats för själens förkylningar. Och depressioner kan drabba oss alla, somliga lindrigare och andra allvarligare.

Denna klassiska självhjälpsbok utgår från det kognitiva psykoterapeutiska synsättet, nämligen att det är våra tankar som avgör hur vi mår. Genom att lära oss att styra våra tankar kan vi påverka vår sinnesstämning och ta oss ur depressiva onda cirklar.

Att ta sig upp när man är nere är en praktisk, jordnära bok till hjälp för dem som själva kämpar med depressioner och för dem som professionellt eller privat vill hjälpa deprimerade medmänniskor.

Denna upplaga har uppdaterats med det senaste inom forskningen och kompletterats med ett helt nytt kapitel om mindfulness, medveten närvaro.

 

Susan Tanner och Jillian Ball är båda psykologer med lång erfarenhet av depressionsbehandling. Utöver arbetet på sina egna praktiker bedriver de även forskning och utbildar inom området.

 

Susan Tanner har byggt upp behandlingsprogram för ångeststörningar och depression på ett av Sydneys största universitetssjukhus. Hon har lett kurser i kommunikation, skrivit behandlingsböcker och under visat studenter, läkare och andra inom vården i behandling av ångest och depression.

 

Jillian Ball är doktor i psykologi och föreläser och utbildar i psykiatri på universitetet i New South Wales, Australien. Hon har forskat och publicerats i många tidskrifter och hon har skrivit flera populära självhjälpsböcker.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone