Jump to content
The library informs: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Cover for Kampen mellan Änglarna & Draken ~Att leva med Endometrios ~
Isbn: 978-91-6374-882-0
Publisher: Vulkan Bokförlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: January 2014

E-book

Kampen mellan Änglarna & Draken ~Att leva med Endometrios ~

”Nu släpper jag ut det – monstret, helvetet som så länge legat gömt i garderoben! Jag har Endometrios och för att få ett slut på smärtproblematiken har jag i en ålder av ca 30 år låtit operera bort ”Allt”. Livmoder, äggstockar – Hela rubbet!

Detta är min berättelse. Andra skulle berätta den på ett annat sätt. Men det här är min historia, mina tankar och mina upplevelser. Jag har svårt att exakt säga vad som har skett när, tidsbegreppet är relativt luddigt. Jag har många gånger känslan av att operationer och behandlingar avlöser varandra. Det är en berättelse baserad på mina upplevelser - i berättelsen fi nns dagboksanteckningar och egna dikter. Det är ett löfte jag gav mig själv för några år sedan efter ett ovanligt kraftigt smärtskov. Ett smärtskov så kraftigt att jag sannerligen trodde att min sista stund var kommen. När jag öppnade ögonen satt en Ängel på min sängkant. Ängeln svepte sin vita vinge över min smärtsamma mage och sa:

”Var inte rädd – låt oss hjälpa dig”

Tryggheten spred sig i mitt inre och jag somnade. ”

Denna bok är en självbiografi sk skildring om hur ett liv med den vanligt förekommande kvinnosjukdomen Endometrios kan se ut. Den riktar sig till dig som är drabbad, anhörig eller vän. Men också till vårdpersonal eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med människor som lever med långvarig smärta.

Och kom ihåg:

Just Du kan vara den mest värdefulla Ängeln i någons liv ?Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone