Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Förhandling till vardags
Isbn: 978-91-6373-471-7
Förlag: Kreativa tankar
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: juni 2013

E-bok | 28 dygns lånetid

Förhandling till vardags

Är du bra på att förhandla upp din lön, sälja bilar och pruta på varor och tjänster? Min uppfattning är att få människor svarar ja på den frågan. Ändå finns det väldigt få böcker om förhandling i jämförelse med många andra ämnen. Särskilt när det gäller grundläggande böcker på svenska.

Detta är en grundläggande bok inom förhandlingsteknik som vänder sig till dig som vill bli bättre på affärer och förhandling i vardagslivet och tjäna och spara en skön slant.

Jag som skrivit boken har under många år samlat exempel på bra och dåliga förhandlingssituationer jag stött på i vardagen. Enkla och lättbegripliga exempel som vanliga människor känner igen sig i. 

Boken vänder sig inte till dig som gör miljardaffärer utan till dig som vill bli en bättre vardagsförhandlare. Situationer som jag tror att du har och kommer att fortsätta ställas inför är till exempel löneförhandling, bilförsäljning, inköp av kapitalvaror eller diverse tjänster.

Boken behandlar grundläggande tankesätt, psykologi, prutning, argumentation och en hel del specialtrick plockade från garvade förhandlare.

Börjar en förhandlingssituation närma sig och förberedelsetiden känns alldeles för kort? Då garanterar jag att du inte hittar en lämpligare bok än den här. E-formatet gör att du har den i handen direkt och bokens korta omfång gör att du hinner förbättra dina kunskaper och förhoppningsvis göra en bättre affär trots den knappa tiden.

Lycka till!

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone