Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Medicinskt oförklarade symtom (MOS)
Isbn: 978-91-7745-050-4
Förlag: Nomen förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Medicinskt oförklarade symtom (MOS)

Sjukskrivning för ohälsa, utbrändhet och utmattningsdepression är de tillstånd som i kostnad ökar snabbast för försäkringskassan. Boken handlar om detta, orsaker, vad som händer i kroppen och vad man kan göra för att känna sig bättre.

Idrottsvärlden har förundrats över att vissa elitidrottare i ett visst skede av karriären plötsligt tappar orken. Detta är ett tillstånd, som i mångt och mycket är identiskt med utbrändhet. Diskussion om detta förs i boken.

Känner du dig sjuk trots att din doktor inte hittar något kroppsligt fel på dig? Har du ont i dina muskler, magen, bröstet; besväras du av andnöd, hosta, luktkänslighet, torr mun, tandagnisslan, svårt att svälja, yrsel, ångest; är du känslig för ljus eller ljud? Den här boken hjälper dig att förstå vad dessa symtom beror på och hur du ska göra för att må bättre.

Författaren till denna bok är läkare, har doktorerat i cellbiologi och är specialist i invärtesmedicin, allergologi och reumatologi. Det unika med denna bok är att den bygger på medicinsk vetenskaplig forskning, som varit känd känd länge i forskarvärlden, men inte av kliniskt arbetande läkare.Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone