Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Kvinnan som träffade döden
Isbn: 978-91-8781-799-1
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: december 2014

E-bok | 28 dygns lånetid

Kvinnan som träffade döden

Detta är en liten bok med stort innehåll, om livet och döden. Den bygger på min upplevelse då jag en kort stund var död och såg in i dödslandet. Jag beskriver hur jag tänkte, kände och hur jag såg min kropp ligga livlös på sjukhusgolvet.

I denna bok kan ni även läsa om andra händelser och tankar kopplade till livet och döden. Bland annat skriver jag om min brors självmord, min fars plötsliga död i cancer och om hur min upplevelse har hjälpt mig i sorgen efter dem. Jag skriver även om ämnen som kärlek, utsatthet, förlåtelse och meningen med livet. Genom hela läsningen får ni följa min djupa övertygelse om att livet inte är slut i och med dödsögonblicket. Läsningen kan vara till tröst och hjälp för någon som lider av dödsångest, eller har mist en anhörig.

Är man intresserad av budskapet, finns här mycket att hämta. Flera av mina funderingar sticker ut hakan mot dagens samhälle. Trots sitt tema är boken mycket realistisk och saknar helt en religiös förankring. Därför passar den alla som vill fördjupa sig i tankar om vad som kan finnas på andra sidan. Detta är inte en bok att läsa och sedan göra sig av med. Detta är en bok att spara och återkomma till under livets olika skeden.

I samklang med min syn på meningen med livet, har jag en önskan om att genomföra välgörenhetsprojekt för samhällets svaga som utsatta barn och djur. En del av intäkterna från denna bok kommer därför att gå till dessa projekt. Om ni köper boken, glöm då inte att ni gör en god gärning och stöttar de som är i behov av hjälp.

Vill ni stötta mig i något av dessa projekt blir jag mycket glad och tackar ödmjukast på förhand.

Varning. Denna bok rekommenderas inte till personer med suicidtankar, allvarliga psykiska problem och barn under 18 årLogga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone