Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gick boken inte att ladda ner? Läs mer under "Elib" i vänstermenyn på bibliotekets hemsida.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Tomten finns inte! Från omedveten till medveten
Isbn: 978-91-7465-606-0
Förlag: Nomen förlag
Kategori:
Pedagogik Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2014

E-bok | 28 dygns lånetid

Tomten finns inte! Från omedveten till medveten

”Erfarenhet är kunskap – resten bara information”. Det är ett underbart uttalande av vetenskapsmannen Albert Einstein. Alla människor har erfarenhet, men ersätter den alltför ofta med andras information, som sedan får styra livet, oftast åt fel håll.

Jörhan Pienitzka är en man som bär på en stor och tung erfarenhet, allt från en hård barndom, via att förstöra mycket i sitt eget liv i tron att hans värde var lågt, till att lyfta upp sig och bli en lärare. Tack vare sina erfarenheter, sin livsresa och sin förmåga att också ta in budskap från andra kloka människor, har han och medförfattaren Christel Dopping lyckats med att på ett holistiskt och pedagogiskt sätt berätta om den kunskap som vi alla behöver. Oavsett hur vi lever våra liv. Författarna lyckas samla ihop de pusselbitar som livets helhet bygger på och kombinera detta med övningar, reflektioner och frågeställningar som utmanar. Vågar du förändra och förädla ditt liv? Ta då chansen att fördjupa dig i den kunskap som erbjuds och bli en ärlig, närvarande och öppen människa, en människa som förstår att utveckling sker först när vi vågar se på hela vårt liv!

Vi behöver se att det är möjligt att skapa ett liv där vi själva styr. Författarna återvänder troget till att hela du måste vara med – i tanke, känsla och handling, vilket är den enda vägen om vi vill skapa ett helt liv. Med bokens hjälp förstår vi att verkligt mod är att visa hela sig själv och inte skrämmas av sina brister. I stället behöver vi se dem som möjligheter att skapa mål och därmed göra om dem till styrkor.

Gör en resa genom ditt liv! Använd den erfarenhet och kunskap som erbjuds och lev ditt liv utifrån dig själv som den unika individ du är på en resa genom helheten!

Lennart Matikainen
Relationscoach och författareLogga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone